Undvik urinvägsinfektioner i sommar. Med UT Intensive™ kan du minska risken och skapa en bättre balans.
Nu är sommaren här och med den ökar risken för urinvägsinfektioner och urinvägsbesvär.

Urinvägsinfektioner (UVI) är bland de vanligaste bakterieinfektionerna världen över. Det drabbar nästan 150 miljoner människor årligen och är cirka 40 gånger vanligare hos vuxna kvinnor än män.
Ungefär 80 % av alla urinvägsinfektioner orsakas av E. coli , som oftast påverkar urinblåsan och leder till inflammation och infektion. 20% består av andra bakterier, virus och svamp.

UT Intensive ™ är en kraftfull blandning av tranbärsextrakt och D-mannos som är utformad för att stödja urinvägar. Till skillnad från många kommersiellt tillgängliga tranbärsprodukter, som är tillverkade av juice eller innehåller individuella isolerade, fytokemikalier, är tranbärsextraktet i UT Intensive ™ tillverkat av hela frukten och innehåller därför hela komplement av fytokemikalier, organiska syror, fettsyror och fenoler.
D-mannosen i denna produkt verkar genom att hindra bakterier, virus eller svamp från att fästa i urinvägarna. I flera kliniska studier har denna produkt visat sig minska risken för UVI och återinfektion. Den bidrar till att skapa en bättre balans i urinvägarna och motverkar antibiotikaresistens

UT Intensive™
Vital Medicin