PharmaGABA

Pharma GABA (leverantör – Designs for Health)

Nyckeln till ditt inre lugn kan du få med Pharma GABA från Designs for Health – ett utsökt stöd för hjärnan.

GABA är en förkortning och kommer från engelskan, vilket är en form av smörsyra och den vanligaste hämmande signalsubstansen i det centrala nervsystemet.

Något om överlevnadsinstinkter.
I naturen beror överlevnad på snabbt tänkande och exakta reaktioner. När stress eller ångest hotar att överväldiga dig, sveper GABA in, som en skyddande sköld för ditt sinne. Det tämjer stormen av rusande tankar. Pharma GABA ger stöd för att hålla dig samlad och beredd att möta skilda utmaningar som kommer i din väg.

Något om känslomässig jämvikt.
Känslor kan vara en berg-och dalbana, men GABA är ditt känslomässiga säkerhetsbälte. Det är den hemliga ingrediensen till känslomässig motståndskraft och balans. Den kan balansera ångest, förbättra humöret och jämna ut känslomässiga skiftningar. Du kan tänka dig det som ett känslomässigt skyddsnät, som gör att du kan navigera i livets upp- och nedgångar med ett ökat lugn.

Hjärnan är som en finjusterad maskin, och GABA är oljan som håller den igång smidigt. När ditt sinne är klart och ångestfritt, skjuter ditt logiska resonemang i höjden. Oavsett om du löser komplexa problem, fattar kritiska beslut eller helt enkelt ökar din kreativitet; GABA ger din hjärna den klarhet och den koncentration den behöver.

Att använda Pharma GABA som ett komplement när det krävs lite extra av dig, är som att ge din hjärna en hjälpreda. Det är din allierade för känslomässig balans och klart tänkande – vilket ger dig möjlighet att få ett extra stöd i livets utmaningar, med balans och självförtroende.

Doktor Cecilia – Vital Medicin
Vitala Kostillskott