Gör en omstart

Om du har funderat på att göra en omstart men inte är säker, kan du lära dig om de många fördelarna. Vad det handlar om är att skapa balans mellan olika funktioner i kroppen.

Det hjälper kroppen att göra sig av med toxiner och hjälper dig att utveckla vanor som håller dig på rätt väg för ett hälsosammare liv.

Som du kanske vet har kroppen sina egna naturliga avgiftningsmetoder. Genom levern, svett och urin är alla sätt som kroppen gör sig av med toxiner (gifter).

Men ibland arbetar dessa viktiga organ för hårt och behöver en paus. En omstarts period är ett utmärkt sätt att avlasta dina organ, så att du kan hålla dem starka och effektiva.

Låt oss ta en titt på hur en omställningsperiod kan gynna dig:

1.Viktminskning och vikthantering

Det finns många anledningar till att göra en detox förutom att gå ner i vikt. Men om viktminskning är ett av dina mål kan en detox vara ett bra sätt att kickstarta ditt system och ställa om kroppens ämnesomsättning.

Avgiftning kan också hjälpa till med en långsiktig vikthantering. Om du har en idealvikt men vill se till att bibehålla den, prova en detox för att hålla din kropp på rätt spår.

En av de bästa sakerna med en detox är att det inte bara hjälper just nu – det hjälper dig att skapa goda vanor i framtiden. Så även efter att du är färdig med detoxen har du nu kunskap om vad du behöver för att hålla koll på vikten och din hälsa.

2. Mer energi

Ökad energi är en av de första fördelarna med avgiftning som du kommer att märka.

Vem vill inte ha mer energi och få ut mer av dagen?

Under en avgiftning tar man bort socker och koffein som orsakar energikrockar. Du kommer att få en mer stabil energi under hela dagen.

Det som är viktigt att veta är att du under den första veckan av detoxen kan må sämre och känna dig tröttare, få sjukdomskänsla i kroppen, illamående och få huvudvärk. Vilka symtom du får beror på vilken kost och livsstil du har förre detoxen. När man tar bort framför allt socker, snabba kolhydrater och kaffe kan man må dåligt den första veckan, innan det vänder.

3. Hjälper inre organ

Som nämnts ovan hjälper detoxen din kropp att ta bort gifter. I vår miljö finns många gifter som vi på olika sätt utsätts för. Organen i kroppen måste hantera dessa och även de vi själv producerar. Genom en detox gör du dig av med gifter, men du ger även kroppen en chans att vila genom att minska belastningen på avgiftningsorganen.

Även om din lever, njurar och andra organ är i god form, kan din kropp lagra mer toxiner än du inser. En detox är ett utmärkt sätt att bli av med dessa gifter och hjälpa dina inre organ att jobba mer effektivt.

4. Bättre immunförsvar

Eftersom avgiftning tar bort en del av arbetsbelastningen från dina organ kan de göra ett bättre jobb med att skydda din kropp mot sjukdom. Du kommer att absorbera välbehövliga näringsämnen snabbare, du kommer att förbättra din tarmflora och eftersom du har ca 70% av ditt immunförsvar i magtarmkanalen kommer allt detta att vara bra för immunsystemet.

5. Bättre hud

Du kan köpa de mest avancerade hudprodukter och behandlingar för huden, men om din kost inte är hälsosam kommer din hud fortfarande ha problem. En detox är en av de bästa sätten att bygga upp huden.

Man kan använda bastubad som en del av avgiftningen för att öka utsöndringen av gifter genom huden.

6. Hjälper din hjärna att fungera bättre

För tydligare tankar och bättre minne är detox vägen att gå.

Fördelarna med avgiftning är inte bara fysiska. Sockerkraschen och andra negativa effekter av en ohälsosam kost påverkar din hjärna på ett väldigt negativt sätt. Dålig kost kan ge oro och ångesttillstånd, dimhjärna, koncentrationssvårigheter och minnesproblem.

När du har upplevt denna detox-fördel kommer du aldrig att vilja gå tillbaka, till en ohälsosam livsstil.

7. Friskare hår

Glänsande, friskt hår är ännu en fördel med avgiftning. Dina hårsäckar behöver rätt näringsämnen för att växa. Gifter hindrar näringsämnen från att komma dit de behöver och resulterar ofta i torra, spröda, trasiga hårtoppar.

Du kan också få en snabbare hårtillväxt.

8. Ett friskare åldrande

Att bli äldre är något positivt. Om du vill påverka ditt åldrande och lägga friska år till ditt liv är det bra att avlasta organen och minska de dåliga kalorierna. Detta har man sett i många forskningsstudier.

Avgiftning hjälper dig att sakta ner de synliga tecken på åldrande genom att minska toxiner som bidrar till hudskadorna som vi vanligtvis associerar med att bli äldre. Men det som händer på insidan har långt mycket viktigare effekter för dig.

9. Njut av din mat

Detoxen kan verkligen hjälpa dig att njuta mer av din mat. Det betyder inte att du inte kommer att uppleva längtan och sug efter socker och de andra sakerna du tar bort från din kost – åtminstone under den första tiden.

Detoxen kommer att öka din medvetenhet om, de saker som du stoppar i din kropp. Du kommer att förstå vad dåliga matvanor gör med dig och ha lättare att välja en annan hälsosammare väg. Du kan fortfarande använda några av de livsmedel du älskar medan du införlivar nya saker som du också kommer att älska.

Är du redo för att uppleva fördelarna med avgiftning?

Det finns många fördelar med avgiftning – både för din mentala och fysiska hälsa.

Bäst av allt, en omställning kickstartar dig på din väg till en hälsosam livsstil som du kommer att kunna behålla under resten av ditt liv.

Du kan verkligen ändra din kost och livsstil för att få det liv du vill ha.

När du beställer nedanstående kit, se bilagor för 14 dagars avgiftning får råd om vilka födoämnen, som är bra att ha i din fortsatta kost.

Vill man ha ytterligare personlig rådgivning kan man välja att göra ett gentest och genomföra en näringsanalys.

Omställningskit

Acidophilus Bifidobacter FOS # 60 st
Curcumin Extract (500mg) # 60 st
Energy Plus # 120 st
GI Powder # 168gr
Lipoic Acid (300mg) # 60 st
Vital Clear Powder # 942gr
Whole Fiber Fusion # 261gr

Bilagor, 14 dagars råd kostomställning och kost:
14 dagars kostomställning
Kost under omställning

vitalmedicin.se
vitalakosttillskott.se